Friday, August 29, 2008

Kaka nece u Celsi

"Ostajem u Milanu, dokle god se moje ambicije poklapaju sa ciljevima kluba. Uprava je dovela odlična pojačanja i želim da dam doprinos osvajanju trofeja. Želim da pobeđujem, Milan želi isto to, prema tome nema nikakvih problema", izjavio je Kaka za "Gazetu delo sport".

Englezi pominju da je Čelsi prilikom transfera Andreja Ševčenka u Milan obezbedio opciju da prvi kupi maestralnog brazilskog driblera, ako on ikada dobije dozvolu da ode sa San Sira.

"Možda me je neko obećao Romanu Abramoviču, ali to sigurno nisam bio ja", odgovara Kaka.

Čovek koji je zaključio Ševčenkov transfer, Adrijano Galijani, takođe je demantovao te napise.

"Kaka nijednom nije pomenut tokom pregovora koje smo vodili sa Čelsijem oko Andreja. Neka navijači ostanu mirni, ovo je samo još jedno poglavlje priče koja se priča već dve godine" .

S obzirom na to da krajem nedelje u Monte Karlu sledi žreb Lige šampiona i prvog kola Kupa UEFA, predstavnici Milana i Čelsija svakako će se još jednom videti. Šta će mediji da iskonstruišu posle toga, ostaje da se vidi.

Englezi kao argumente za odlazak Kake iz Milana pominju odsustvo "rosonera" iz predstojećeg ciklusa Lige šampiona, kao i to što je iz Barselone stigao Ronaldinjo, koji vodi raskalašan život, a to se kosi sa Kakinim strogim hrišćanskim principima!

No comments: